Wat is nosebedience

Nosebedience is ontstaan uit een combinatie van nosework en obedience, waarbij honden worden getraind om specifieke geuren te herkennen en hierop te reageren. In onze cursussen leren honden niet alleen om gericht te zoeken naar geuren, maar ook om andere afleidingen, zoals voer, te negeren. Bovendien integreren we elementen van obedience, zoals apporteren, vooruitsturen en volgen, om een compleet trainingsprogramma te bieden.

Voor wie is nosebedience?

Nosebedience is voor elke hond, ongeacht ras of leeftijd. Bij ons is elke hond welkom, of het nu een jonge pup is die net begint te leren of een oudere hond die nieuwe trucjes wil leren. Onze lessen worden aangepast aan het individuele niveau van zowel de hond als de eigenaar, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan leren en groeien.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze nosebedience lessen werken we stapsgewijs aan het opbouwen van vaardigheden en vertrouwen bij zowel honden als eigenaren. Van het leren herkennen van geuren tot het uitvoeren van complexe obedience-oefeningen, we begeleiden je door het proces en helpen je om de band met je hond te versterken.

Kom langs!

Bij Taboo verwelkomen we je met open armen om samen een onvergetelijke reis te beginnen. Maak vandaag nog een afspraak voor spannende detectiesessies en workshops!